Cuptor Rece Popovers

Cuptor Rece Popovers
Popovers cuptor rece ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 66 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuptor Rece Poundcake, Tort De Lire La Cuptor Rece – Nu Preîncălziți, și Tort De Lămâie Oreo La Cuptor Rece pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți 12 căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de brioșă de hârtie. Răciți cupele de brioșă în frigider în timp ce amestecați aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
2
Spargeți ouăle în castron și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați lapte, făină și sare. Bateți cu o măturică sau o lingură de sârmă, fără a ține cont de bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă aluatul în căni de brioșă pregătite, umplând fiecare cană cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Așezați popovers în cuptorul rece. Setați cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Porniți cuptorul și coaceți timp de 30 de minute, până când sunt aurii și pufoase.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți imediat. Dacă trebuie să le țineți, străpungeți și păstrați la cald într-un cuptor de 170 grade F (75 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista