Cuptor Olandez Hoecakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuptorul olandez hoecakes. Această rețetă servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 214 calorii. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuptorul olandez de la Hawthorne, Carne De Vită Olandeză, și Olandeză Cuptor Oală Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina de porumb, praful de copt, sarea, oul și apa într-un bol și amestecați pentru a combina. Odată amestecat, amestecați porumbul. Amestecul trebuie să fie consistența aluatului de clătite.
Ungeți capacul sau grătarul cu ulei vegetal până la sclipire.
Se toarnă suficient aluat pe capac sau tavă pentru a forma o rundă de 4 inci, aproximativ 2 linguri. În funcție de dimensiunea tăvii sau a capacului, puteți găti mai mult de 1 tort la un moment dat. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte.
Serviți imediat sau transferați într-un cuptor cald (200 grade F) până când toate prăjiturile sunt terminate.
Așezați o tavă din fontă la foc mediu sau pregătiți cărbune pentru gătit în aer liber încălzind cărbuni într-un demaror de coș până când este fierbinte și cenușiu.
Așezați o tigaie sau o tavă din fontă la foc mediu.
Ungeți cu ulei vegetal și încălziți până strălucește.
Se toarnă suficient aluat pe tigaie sau tavă pentru a forma o rundă de 4 inci, aproximativ 2 linguri. În funcție de dimensiunea tăvii sau a tigaiei, puteți găti mai mult de 1 tort la un moment dat. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte.
Serviți imediat sau transferați într-un cuptor cald (200 grade F) până când toate prăjiturile sunt terminate.
Cărbuni în aer liber: folosind un cuptor olandez cu picioare, întoarceți cuptorul cu susul în jos.
Așezați 22 de cărbuni fierbinți și cenușii pe fundul cuptorului inversat.
Așezați capacul cu capul în jos deasupra picioarelor cuptorului olandez și peste cărbuni și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.