Cuptor La Cuptor Louisiana Hot Wings

Cuptor La Cuptor Louisiana Hot Wings
Cuptor la cuptor Louisiana Hot Wings este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. 2241 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați murături jalapenos, ceapă verde, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma murăturile, puteți urma acest fel principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aripi Fierbinți La Cuptor, Cele Mai Bune Aripi De Pui La Cuptor, și Lipicios asiatice BBQ dezosată cuptor la cuptor aripi.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista