Cupe italiene de fasole albă și spanac

Italiană alb fasole-și-spanac cupe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Supă italiană de fasole albă și spanac, Mini căni de roșii prăjite cu Avocado, fasole albă + piure de ton, și Hummus Italian De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați blaturile de ardei grași; aruncați blaturile, semințele și membranele. Gatiti ardeii in apa clocotita 5 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde și usturoiul; sotati 2 minute. Se amestecă spanacul; gătiți 1 minut sau până când spanacul se ofilește.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați bulionul și 1/2 cană de fasole într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează. Amestecați fasolea pură în amestecul de spanac.
Adăugați fasolea rămasă, brânza feta, stropi de roșii, măsline, oțet și condimente italiene; amestecați bine.
Împărțiți amestecul de fasole uniform între ardei.
Combinați pesmetul și parmezanul; presărați uniform peste amestecul de fasole.
Așezați ardeii umpluți într-un vas de copt pătrat de 8 inci; coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.