Cupe de vinete cu umplutură de porumb
Reteta cupe vinete cu umplutura Cornbread este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 250 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de canolan, bulion de pui, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pom Cornbread Umplutura, Cornbread Umplutura, și Cornbread Umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați vinetele în bucăți de 1 inch. Scoateți carnea cu un baller de pepene galben sau o linguriță pentru a forma cupe mici, asigurându-vă că nu treceți până la capăt. Pulverizați ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Așezați cupele, cu fața în sus, pe tava de foi și pulverizați-le ușor cu spray de gătit. Condimentează-le cu sare și piper.
Coaceți cupele până când sunt doar înmuiate, dar nu prăbușite, 10 până la 15 minute.
În timp ce cupele de vinete Se coc, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați cârnații, rupându-l cu o furculiță și gătiți timp de 6 până la 8 minute până la fiert. Se amestecă brioșele de porumb, bulionul și condimentul Italian. Gatiti pana cand lichidul este absorbit, aproximativ 2 minute. Umpleți cupele de vinete cu amestecul de cârnați.
Se transferă în platou și se garnisește cu arpagic tocat, dacă se dorește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.