Cupele de pepene galben ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de bile de pepene galben, bile de pepene verde, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Cacao Fierbinte De Zi Rece, Supă Rece De Pepene Verde, și Plăcintă Cu Unt De Arahide Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați apa, zahărul și concentratele; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați fructe și amestecați ușor pentru a acoperi. Lingură în căni de brioșe căptușite cu folie sau 3 oz. pahare de plastic. Congelați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Înainte de servire, dezghețați peste noapte la frigider sau lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30-45 de minute sau până când este noroios.