Cupe De Patiserie Cu Cireșe Brie
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Cupele de patiserie cu cireșe Brie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză brie, foietaj, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Patiserie Brie Și Cireșe, Cupe de patiserie Brie și cireșe, și Brie și ceapă eșalotă caramelizate foetaj Brie Tart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți patiseria cu puf; tăiat în 36 de pătrate. Apăsați ușor pătrate pe fundul a 36 de căni de brioșă miniaturale unse.
Coaceți la 375 de minute timp de 10 minute. Folosind capătul unui mâner de lingură de lemn, faceți un 1/2-in.- adâncitură în centrul fiecăruia.
Coaceți 6-8 minute mai mult sau până se rumenesc. Cu mâner lingura, apăsați pătrate în jos din nou.
Puneți o lingură rotunjită de 1/2 linguriță de conserve în fiecare ceașcă. Se acoperă cu brânză; se presară cu nuci și arpagic.
Coaceți timp de 3-5 minute sau până când brânza este topită.