Cupe de ciocolată vegană cu Mousse de ciocolată decadentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căni de ciocolată vegană cu Mousse de ciocolată decadentă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de tofu de mătase, extract de vanillan, chipsuri de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Go Dairy Free. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cupe de ciocolată vegană cu Mousse de ciocolată decadentă, Mousse De Ciocolată Decadentă, și Tort Decadent Cu Mousse De Ciocolată.
Instrucțiuni
Aruncați în aer 8-10 baloane.Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.Fulgi de ciocolată cu microunde cu scurtare timp de 2 minute, amestecând după un minut. Continuați încălzirea la intervale de 30 de secunde până când ciocolata este topită. Nu supraîncălziți. Se amestecă până se omogenizează.Scufundați balonul în ciocolată topită, acoperind aproximativ 1/3 din balon.
Lăsați excesul de ciocolată să se scurgă. Repetați acest pas încă o dată.
Așezați capătul scufundat al Balonului pe hârtia pergament. Repetați cu baloanele rămase.
Așezați foaia de copt cu baloane înmuiate în frigider pentru a seta (aproximativ 30 de minute).Odată ce baloanele sunt setate, eliberați aerul din baloane: Ciupiți balonul chiar sub nod și tăiați o mică gaură în suprafață între degete și nod. Eliberați treptat aerul. Aveți grijă să nu eliberați aerul prea repede sau bolurile se pot rupe. Curățați cu grijă baloanele dezumflate din bolurile de ciocolată. Puneți orice găuri cu ciocolata rămasă, dacă este necesar. Întoarceți bolurile de ciocolată la frigider.Folosind un mixer manual, un blender sau un robot de bucătărie, amestecați tofu până se omogenizează. Pune deoparte.Fulgi de ciocolată cu microunde timp de 2 minute, amestecând după un minut. Continuați încălzirea la intervale de 30 de secunde până când ciocolata este topită. Nu supraîncălziți. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați sirop de orez brun în ciocolata topită.
Se amestecă până se combină. Ciocolata ar trebui să" prindă " și să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului, formând aproape o minge.
Adăugați amestecul de ciocolată în tofu. Se amestecă până la neted și cremos. Apoi, amestecați în vanilie.Se răcește la frigider până se fixează (cel puțin 2 ore).Umpleți fiecare castron cu aproximativ 4 linguri de mousse înainte de servire.
Garnisiți cu fructe proaspete, dacă doriți.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Joyce Vineyards Albarino cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Livadia Albarino]()
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.