Cupe de cheesecake cu ripple Caramel
Caramel ripple cheesecake cupe durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 620 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 139 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți amaretti, brânză, sos de caramel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupe De Cheesecake Cu Caramel Sărat, Cupe De Fulgi De Ovăz Cu Cheesecake Cu Caramel Sărat, și Caramel Macchiato Cheesecake Zahăr Cookie Cupe # CMcantwaitCGC.
Instrucțiuni
Zdrobiți biscuiții în firimituri mari și împărțiți între 4 ramekine sau pahare mici.
Într-un castron, bateți brânza cu zahărul și vanilia, apoi adăugați 4 linguri de sos și bateți până se încorporează în mare parte, dar totuși ușor strecurate. Lingurați cu grijă peste biscuiți și neteziți blatul.
Puneți restul de caramel deasupra și folosiți o linguriță pentru a învârti partea superioară a stratului de brânză cu caramelul. Se pune la frigider cel puțin 2 ore, dar până la 2 zile înainte de servire.