Cupcakes Ușor De Ciocolată

Cupcakes Ușor De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes ușor de ciocolată. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 199 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de extract de migdale, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cupcakes Ușor De Ciocolată, Cupcakes ușor de ciocolată, și Ușor De Ciocolată Monster Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de brioșă sau tapetați cu 20 de căni de copt din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se amestecă ouăle, extractul de migdale și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea; se amestecă în aluat, alternând cu laptele, doar până se amestecă. Puneți aluatul în cupele pregătite, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile revin când sunt presate ușor, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaia așezată peste un suport de sârmă. Când se răcește, aranjați cupcakes-urile pe un platou de servire. Înghețați cu glazura preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista