Rețeta Red Velvet Cupcakes cu Truvia® Baking Blend vă poate satisface pofta americană în aproximativ 45 de minute . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 151 de calorii . Această rețetă servește 24. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet, amestec de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu dovleac cu amestec de copt Truvia® , Cupcakes Red Velvet cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week} și Cupcakes Red Velvet Cheesecake {Red Velvet Week} .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Combinați uleiul, sosul de mere și Truvia® Baking Blend într-un castron mare separat. Amestecați ouăle. Adăugați cu grijă colorantul alimentar roșu și vanilia în timp ce amestecați la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A Alimentelor
Aromă De Arțar După Gust
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Stevia
(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Combinați zara și oțetul. Apoi adăugați jumătate din amestecul de făină și jumătate din amestecul de zară la amestecul de ulei pe rând și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Umpleți pahare tapetate sau unse cu hârtie la 3/4 cu aluat.
6
Coaceți timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în cupcakes iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Amestecați crema de brânză și Truvia® Baking Blend la viteză mică timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Stevia
2
Adăugați vanilia și amestecați încă un minut la viteză mică până la medie sau până devine cremoasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
3
Adăugați 1 linguriță de lapte, dacă doriți, pentru o consistență mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Red Velvet Cupcake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.