Cupcakes dublu de malț de ciocolată cu cremă de unt de cireșe-vanilie
Cupcakes dublu de malț de ciocolată cu cremă de unt de cireșe-vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 504 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Dacă aveți la îndemână praf de copt, smântână, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Malt Shop Înghețată De Ciocolată, Cupcakes De Vanilie Cu Unt De Ciocolată, și Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 cutii de cupcake obișnuite cu 12 căni cu garnituri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, combinați făina, pudra de cacao, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Într-un castron mediu, amestecați împreună laptele, laptele praf malț și pudra espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf Malț
Espresso Instant
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați uleiul de canola și ouăle; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
8
Adăugați smântâna și vanilia și bateți până se combină bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată în miniatură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De Ciocolată
Smântână
Vanilie
9
Împărțiți aluatul între cutiile de cupcake pregătite, umplând doar pe jumătate pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
10
Coaceți cupcakes-urile timp de 15 până la 17 minute, până când revin la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
11
În timp ce cupcakes-urile se coace, pregătiți crema de unt. În vasul unui mixer electric prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei, amestecați zahărul și untul la viteză medie-mică până când sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuptor
Bol
12
Adăugați vanilia și frișca și bateți la viteză medie timp de 2 minute, până când sunt ușoare, răspândite și pufoase. Bateți în conservele de cireșe până când sunt bine încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Cireșe
Frișcă
Vanilie
13
Când cupcakes-urile au terminat de copt, lăsați să stea în tigăi timp de 2 minute și apoi transferați cupcakes-urile în rafturi de sârmă pentru a se răci încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
14
În timp ce cupcakes-urile se răcesc, transferați crema de unt într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Alternativ, puteți îngheța cupcakes-urile cu un cuțit sau o spatulă offset. Când cupcakes-urile s-au răcit, introduceți crema de unt în vârtejuri decorative deasupra cupcake-ului (sau învârtiți cu o spatulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Sac De Patiserie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
15
Încingeți partea superioară a fiecărui cupcake cu o bilă de lapte malț sau cireș și serviți.