Cupcakes de turtă dulce cu glazură de unt Zinfandel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes de turtă dulce cu Zinfandel Buttercream Frosting. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 513 calorii, 2G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți vin zinfandel, melasă, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Mascarpone de ciocolată și cremă de unt Zinfandel, Tort de turtă dulce de dovleac cu glazură de unt condimentată, și Cupcakes De Turtă Dulce Cu Unt De Mango Caramelizat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați o tigaie de cupcake de dimensiuni obișnuite cu 18 garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În vasul unui mixer cu suport electric cu un accesoriu pentru palete, amestecați ingredientele uscate la viteză mică până când sunt complet încorporate. Adăugați încet uleiul și ouăle în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați Zara, melasa, sosul de mere și ghimbirul piure, apoi amestecați la viteză medie timp de 1 minut. Opriți și răzuiți vasul și paleta, apoi amestecați la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până la coacere, aproximativ 20 de minute. Nu deschideți cuptorul în acest timp. Răciți cupcakes-urile complet după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți glazura de cremă de unt Zinfandel într-o pungă de patiserie și tăiați 1/2-inch de pe vârf. Înghețați fiecare cupcake într-o mișcare circulară până când partea superioară a cupcake-ului este complet acoperită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zinfandel
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
6
Se toarnă zinfandelul într-o cratiță și se gătește la foc mediu-mare până când lichidul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la minim și amestecați constant până se reduce la jumătate. Scoateți aragazul și răciți-l la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zinfandel
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
În vasul unui mixer cu suport electric, cu un atașament de măturică, bateți untul până la cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați zahărul pudră și reducerea zinfandel și amestecați până când ingredientele sunt încorporate uniform și glazura este netedă și cremoasă.