Cupcakes de arțar cu compot de cireșe și glazură de brânză de capră
Cupcakes de arțar cu compot de cireșe și glazură de brânză de capră ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 674 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, sare, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Compot De Cireșe Peste Brânză De Capră, Cupcakes De Arțar Cu Glazură De Brânză Cremă De Arțar, și Cupcakes de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie de cupcake sau brioșă cu 24 de garnituri obișnuite de cupcake.
Într-un castron, amestecați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea împreună. Puneți vasul deoparte.
În vasul unui mixer electric cu suport echipat cu un accesoriu pentru bici, cremați untul până când este ușor și pufos.
Adăugați siropul de arțar și combinați.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând între fiecare adăugare. Apoi adăugați vanilia și combinați. Alternați adăugarea amestecului de făină și a laptelui în mixer.
Se amestecă până se combină.
Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline.
Coaceți până la fiert, 16 până la 18 minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru asamblare: umpleți cupcakes cu compotul de cireșe răcit. Se acoperă cu glazura de brânză cremă de brânză de capră.
Într-o tigaie, încălziți cireșele, nectarul de agave, amidonul de porumb, sarea și 1/4 cană de apă.
Bateți până se combină și nu există aglomerări de amidon de porumb.
Se încălzește la foc mediu-mare până când compotul începe să fiarbă, apoi se aduce la foc mic. Gatiti pana cand atingeti grosimea dorita, 15-20 de minute.
Se pune într-un bol pentru a se răci.
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți untul, crema de brânză, brânza de capră și sarea până când sunt netede și pufoase.
Adăugați în zahăr pudră, un pic la un moment dat, și bate până la consistența dorită atins.
Adăugați la o pungă de conducte prevăzută cu vârful dorit.