Cupcakes Cu Înghețată De Afine Cu Lămâie

Cupcakes Cu Înghețată De Afine Cu Lămâie
Rețeta Cupcakes cu înghețată de lămâie cu afine ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 8 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 497 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați umplutura de plăcintă cu afine, topping biciuit, stropi de bomboane multicolore și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupcakes cu afine de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Cupcakes cu înghețată de lămâie-afine, și Cupcakes cu afine cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cana de copt cu folie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Presărați fursecurile zdrobite în cupe. Lingura 2 lingurite plăcintă de umplere peste cookie-uri în fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Cookie-uriCookie-uri
3
În castron mediu, așezați toppingul biciuit. Îndoiți laptele condensat și concentratul de limonadă. Lingură peste umplutura de fructe în căni de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Acoperiți și congelați 8 ore sau până când sunt ferme. Se acoperă cu stropi chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista