Cupcakes Cu Tort De Morcovi
Reteta Tort de morcovi Cupcakes este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de făină de patiserie, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1976 oamenii au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes Cu Tort De Morcovi, Cupcakes Cu Tort De Morcovi, și Cupcakes Cu Tort De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie pentru brioșe sau pulverizați căptușelile de hârtie pentru a preveni lipirea și lăsați-le deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sifonul, zahărul, sarea și scorțișoara într-un castron mediu. Într-un castron mare, amestecați mere, vanilie și morcovi.
Adăugați amestecul uscat la amestecul umed în 3-4 loturi. Se amestecă până se combină. Umpleți cupele în partea de sus coaceți 15-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.Pentru glazura de brânză cremă, folosiți bătătoare electrice pentru a bate și combina 1 recipient Tofutti cremă de brânză, 1 linguriță extract de vanilie și 1/2 cană zahăr cofetari la un moment dat până când consistența este suficient de groasă și dulce.Pentru glazura de arțar, folosiți bătătoare electrice pentru a bate și combina 1 cană de zahăr cofetari, 3 linguri de sirop de arțar și 1 linguriță de scorțișoară, adăugând zahăr suplimentar, după cum este necesar, pentru a ajunge la o consistență groasă și pufoasă.Informații Nutriționale
32gfibre dietetice2gzahări20gproteine2g