Cupcakes cu glazură de unt de arahide

Cupcakes cu glazură de unt de arahide durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 585 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert American. Un amestec de făină în creștere, unt de arahide cremos, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes cu ciocolată și glazură de unt de arahide, Cupcakes cu ciocolată cu unt de arahide cu glazură de ciocolată, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți și făinați cupcake cupe și puneți-le în cutii de briose. Folosind un mixer electric, cremă untul până devine pufos.
Adăugați zahărul și continuați să faceți cremă timp de aproximativ 6 până la 8 minute.
Adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați făina și laptele, alternând, în amestecul de cremă, începând și terminând cu făina.
Adăugați vanilia și continuați să bateți până se amestecă bine. Împărțiți aluatul în mod egal între hârtiile pentru cupcake. Nivelați aluatul aruncând tigaia cu brioșe pe blat pentru a elibera bulele de aer.
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute sau până când ați terminat. Se răcește în tigaie timp de 5 până la 10 minute.
Folosind un castron mic, combinați glazura de ciocolată și untul de arahide și amestecați bine. Când cupcakes-urile s-au răcit, înghețați blaturile cu glazura de unt de arahide.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.