Cupcakes cu fasole de vanilie-nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos
Cupcakes cu fasole de vanilie-nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 412 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr pudră, lapte de cocos, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hershey ' s Coconut Creme Kisses & Cupcakes de ciocolată cu glazură de vanilie de nucă de cocos, Tort de nucă de cocos-fasole de vanilie cu glazură de cremă de unt de bezea de nucă de cocos, și Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele de nucă de cocos la fiert într-o cratiță mare adâncă la foc mediu-mare (laptele de cocos se va fierbe în tigaie). Reduceți căldura la mediu scăzut; se fierbe până se reduce la 1 1/2 căni, agitând ocazional, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți dinîncălzire; se răcește complet.
3
Transferați la smallbowl. Capac; rece (laptele de cocos se va stabiliușor pe măsură ce se răcește). Faceți înainte: poate fi făcut2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 350 de pahare de brioșă de tip F. Line eighteen1/3-cup cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Whiskflour, praf de copt, și sare în mediumbowl. Folosind mixerul electric, bateți untulcastron mare până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați zahăr; bate peviteză medie-mare până se omogenizează bine, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Adăugați 2 ouă, 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și ocazional zdrobind părțile laterale ale bolului. Bateți în semințedin fasole de vanilie și ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adaugajumătate din amestecul de făină; se amestecă la viteză mică doarpână se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați 1 cană de nucă de cocos redusălapte; se amestecă doar până se amestecă.
7
Adăugați amestecul de făină rămas; se amestecă la viteză mică doar până la amestec. Împărțiți aluatul între căni de briose.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Coaceți cupcakes până când vârfurile se întorc când sunt atinse ușor și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați cupcakes în tigăi în raft;se răcește 10 minute. Îndepărtați cu grijă cupcakesdin Tigăi și se răcește complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
1
Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați zahăr,1/3 cană de lapte de cocos redus, semințe din fasole de vanilie și sare. Bateți pe viteză medie-mică până când se amestecă, răzuind părțile laterale ale bolului. Creșteți la mediumînaltși bateți până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Fasole De Vanilie
Semințe
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Folosind sac de patiserie prevăzute cu startip mare, țeavă glazura pe prajiturele răcit.(Alternativ, acoperiți fiecare cupcake cu glazură de 2 linguri. Folosind offsetspatula mici,vârtej glazura peste partea de sus a prajiturele, lăsând 1/2-inch frontieră simplu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
4
Se presară cunucă de cocos. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. A se păstra în recipiente etanșe; rece.Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
5
* Disponibil la multe supermarketuri și laindian, Asia de Sud-Est, și piețele latine.