Cupcakes Cu Cremă De Mango
Reteta Cupcakes Mango-crema este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 200 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 35 de cenți pe porție. Cap de la magazin și ridica rece bici biciuit topping, suc de mango, mango, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango coriandru Pound tort Cupcakes cu umplutură de Mango Chutney și lapte condensat îndulcit frisca, Cupcakes de nucă de cocos umplute cu Mango cu glazură de Mango, și Clasic Fiert În Apă Pere În Picant Mango Nectar Cu Mango Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru 24 de cupcakes, amestecând amestecul de gelatină uscată în aluat înainte de a se alimenta în cupele preparate pentru brioșe. Cupcakes răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Între timp, bateți amestecul de budincă și sucul de mango într-un bol mare cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) La frigider până când este gata de utilizare.
Folosiți un cuțit ascuțit mic pentru a tăia gaura de 1-1 / 4 inci în partea de sus a fiecărui cupcake, având grijă să nu tăiați până la fundul cupcake-ului. Umpleți găurile cu budincă; acoperiți cu bucăți de cupcake îndepărtate.
Lingura glazura în castron mediu.
Adăugați biciul rece; bateți până se amestecă.
Răspândiți-vă pe cupcakes. Se acoperă cu mango chiar înainte de servire.