Cupcakes Cu Condimente De Mere
Reteta Cupcakes cu condimente de mere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcakes Cu Condimente De Mere, Cupcakes Cu Mere De Condimente, și Cupcakes Cu Condimente De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, ouăle și merele la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Umpleți cupele de brioșă căptușite cu hârtie cu două treimi pline.
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, untul și vanilia până la pufos. Adăugați treptat zahăr, bătând până la neted. Se amestecă colorantul alimentar.
Frost topuri de cupcakes. Introduceți licorice în centre pentru tulpini de mere.
Tăiați gumdrops în jumătate; aplatizați și ciupiți pentru a forma frunze.
Așezați o frunză lângă fiecare tulpină.