Cupcakes cu ciocolată și unt de arahide de KRAFT

Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă cupcakes cu ciocolată și unt de arahide de la KRAFT. O porție conține 177 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 24 și costă 31 de cenți per porție. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestecul de prăjitură al diavolului, budincă cu aromă de vanilie, topping rece și ciocolată semidulce de brutar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes cu banane cu unt de arahide și Ganache cu unt de arahide și ciocolată, Cupcakes cu cremă cu unt de arahide cu Ganache cu unt de arahide și ciocolată și cupcakes cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 350 de grade F.
Pregătiți aluatul de prăjitură și coaceți în 24 de căni de brioșe tapetate cu hârtie, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește 30 min. (Prăjiturile trebuie să fie încă calde pentru a fi umplute.)
Bate amestecul de budincă și laptele cu telul 2 min.
Adăugați unt de arahide; amesteca bine. Puneți într-o pungă mică de plastic resigibilă pentru congelator; pungă sigilată. Tăiați 1 colț de jos din partea de jos a pungii. Introduceți vârful pungii în centrul fiecărui cupcake; țeavă în aproximativ 1 lingură. umplere.
Puneți la microunde COOL WHIP și ciocolata într-un castron mic care se poate găti cu microunde la putere MARE 1-1/2 min. sau până când ciocolata se topește și amestecul este bine omogenizat, amestecând după 1 min. Înmuiați blaturile cupcakes în glazură; se presară cu nuci. Păstrați la rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.