Cupcakes Cu Ciocolată Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată germană. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 636 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Germană, Cupcakes Cu Ciocolată Germană, și Cupcakes Cu Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
Înghețată de ciocolată-Pecan: tapetați o foaie de prăjituri cu hârtie cerată; pus deoparte. Feliați înghețata de ciocolată în foi de aproximativ 2 inci grosime. Folosiți un tăietor de prăjituri pentru a tăia rondele doar mai mari decât cupcakes-urile din înghețata înghețată.
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată. Apăsați bucăți de pecan prăjite în înghețată, lăsând pecanele să iasă din înghețată. Acoperiți și înghețați 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați douăsprezece căni de brioșă de 2-1/2 inci cu căni de copt din hârtie. Pune deoparte.
Într-un castron mic amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Într-o cratiță mică combinați ciocolata și apa. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topeste; se răcește aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare bateți untul cu un mixer electric la viteză medie spre mare timp de 30 de secunde. Bateți în zahăr până devine pufos.
Adăugați ouăle și vanilia; bateți la viteză mică până se combină, apoi bateți la viteză medie timp de 1 minut. Bateți în amestecul de ciocolată.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul bătut, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până când se combină. Puneți aluatul în cupe de coacere, umplând cupe aproximativ 2/3 pline.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când o scobitoare de lemn iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute.
Scoateți din tigăi. Se răcește bine.
Chiar înainte de servire, încălziți toppingul de înghețată cu caramel până se încălzește.
Îndepărtați ambalajele din cupcakes; așezați cupcakes pe farfurii sau în boluri puțin adânci. Acoperiți fiecare cupcake cu o rundă de înghețată de ciocolată-Pecan "glazură."Acoperiți cu nucă de cocos prăjită și stropiți cu topping cald de înghețată de caramel.