Cupcakes cu Caramel sărat cu nucă de cocos de nucă de cocos și cremă de unt elvețiană de Caramel
Reteta prajiturele caramel sărat cu nucă de cocos Pecan Crumble friabil și Caramel Swiss Buttercream ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 24. O porție conține 696 calorii, 5g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes cu plăcintă cu mere cu unt de Caramel sărat, Cupcakes cu Caramel sărat cu cremă de unt Bourbon de ciocolată, și Cupcakes de ciocolată neagră cu unt de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două tigăi de brioșă standard cu 24 de garnituri de cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Combinați zahărul, 1/3 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță mică. Se amestecă cu o lingură de lemn și se aduce la foc mic la foc mediu. Simmer, învârtind oala ocazional, până când amestecul are o culoare frumoasă de chihlimbar (urmăriți cu atenție). Odată ce culoarea dorită este atinsă, adăugați imediat untul și amestecați cu o lingură de lemn până când este complet încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați smântâna grea și amestecați pentru a încorpora. Se amestecă sarea grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4
Se toarnă 1/2 cană de caramel sărat într-un bol mic sau într-o ceașcă de măsurare, iar restul într-un alt bol. Se răcește complet, amestecând ocazional. (Puteți accelera răcirea punând caramelul în frigider, dar trebuie să fie turnat atunci când sunteți gata să asamblați cupcakes-urile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Pentru fragil: Ungeți o foaie mică de copt și lăsați-o deoparte. Într-o cratiță mică, dar adâncă, combinați zahărul, siropul de porumb, untul și 2 linguri de apă. Aduceți la fierbere completă la foc mare și fierbeți până când un termometru cu bomboane ajunge la 280 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Se scoate de pe foc și se amestecă imediat bicarbonatul de sodiu, apoi pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
7
Se toarnă pe tigaia pregătită și se întinde cu o spatulă de cauciuc. Sus cu nuca de cocos. Se lasă să se răcească. Rupeți fragilul în bucăți de dimensiunea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Pentru cupcakes: într-un castron mediu, Cerneți împreună făina universală, făina de tort, praful de copt și sarea kosher și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
1 1/3 Cană Melasă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Combinați laptele și vanilia și dați deoparte. În vasul unui mixer electric cu suportul pentru palete, cremați untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Odată încorporate, adăugați ouăle, pe rând, la viteză mică. Asigurați-vă că încorporați după fiecare adăugare, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Nu bate peste. Odată încorporat, adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte. Alternați cu trei părți făină și două părți lapte, asigurându-vă că răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar (nu vrem bucăți de unt lipite de fund). Folosind o lingură de înghețată de 1/4 cană, umpleți fiecare căptușeală de cupcake cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
Tăiate în Felii
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Coaceți până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Transferați cratițele în rafturile de răcire și răciți-le timp de aproximativ 5 minute, apoi transferați cupcakes-urile pe rafturi pentru a se răci complet înainte de umplere și înghețare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1
Combinați zahărul și albușurile de ou în vasul unui mixer de suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați vasul peste apa fierbinte și bateți continuu până când zahărul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se scoate de pe foc, se pune sub mixer cu un atașament de măturică și se bate la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați untul și bateți până se încorporează. Cu mixerul în funcțiune, bateți încet în caramelul sărat rezervat de 1/2 cană până când amestecul este omogen. Puneți deoparte la temperatura camerei răcoroase până când sunteți gata să înghețați cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru asamblare: folosiți un cuțit mic zimțat, introduceți fiecare cupcake cu o lățime de aproximativ 1 1/4 inci în partea de sus și la jumătatea drumului în tort. (Aruncați miezurile-sau ciuguliți în timp ce lucrați.) Umpleți fiecare cu aproximativ 1 lingură de caramel sărat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
6
Se presară cu aproximativ 1/4 linguriță de sare grosieră. Înghețați fiecare cupcake cu o cantitate generoasă de caramel Swiss buttercream și garnisiți cu nucă de cocos de nucă de cocos sfărâmată. Mănâncă.