Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie

Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie
Cupcakes cu bezea cu lămâie ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Acest desert are 148 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. 417 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coajă de lămâie, cremă de tartru, apă și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie, Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie, și Cupcakes Cu Bezea Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul, ouăle și coaja de lămâie; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Umpleți căni de brioșe căptușite cu hârtie cu două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Se coace la 350 de minute pentru 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf foarte mic. Umpleți cu umplutură de plăcintă. Împingeți vârful în partea de sus a fiecărui cupcake pentru a umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Pipe peste vârfuri de cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se coace la 400 la 5-8 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes - urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista