Butterscotch Cupcakes cu glazură de Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână ouă, vanilie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu maioneză de ciocolată cu glazură de caramel-Butterscotch, Butterscotch-Glazură Cu Cremă De Unt Cu Caramel, și Tort de Caramel sărat cu glazură de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșă de dimensiuni obișnuite, ungeți fundul și părțile laterale ale cupelor de brioșă cu scurtare și făină ușoară sau pulverizați cu spray de copt cu făină. În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Spray De Copt
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
3
În castron mare, bate untul cu mixer electric pe viteza medie de 30 de secunde. Adăugați treptat zahăr granulat, aproximativ 1/4 cană odată, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind ocazional vasul. Bateți 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină, aproximativ 1/3 din amestec la un moment dat și laptele, aproximativ 1/2 la un moment dat, bătând doar până la amestecare. Se amestecă chipsurile de butterscotch. Împărțiți aluatul uniform între căni de briose, umplând fiecare cu aproximativ 3 linguri de aluat sau până la 2/3 până la 3/4 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Scoateți cupcakes din tigăi; așezați pe rafturi de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
7
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți 1/2 cană de unt la foc mediu. Se amestecă zahărul brun cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
8
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se amestecă 1/4 cană de lapte. Reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
9
Se ia de pe foc; se răcește până se încălzește, aproximativ 30 de minute. Se amestecă treptat zahărul pudră. Frost răcit cupcakes.