Cupcakes alb-negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes alb-negru. O porție conține 304 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sirop de porumb, o jumătate de borcane de 7 uncii cremă de marshmallow și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Alb-Negru, Cupcakes alb-negru, și Cupcakes Alb-Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați douăzeci și patru de căni de brioșă de 2 1/2 inci cu căni de copt din hârtie și dați deoparte. Într-un castron mare, combinați laptele de ciocolată, uleiul, ouăle și amestecul de tort; bateți cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți la viteză medie încă 2 minute. Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite, umplând fiecare două treimi pline.
Coaceți până când un pick de lemn introdus în centre iese curat, 18-24 de minute.
Scoateți din cutiile de briose și răciți-le pe rafturile de sârmă. Pentru umplutura de marshmallow, într-un castron mare pentru microunde, cuptorul cu microunde untul la setare ridicată (100% putere) timp de 20 de secunde. Se amestecă crema de marshmallow. Cuptor cu microunde pe Setare medie (50% putere) timp de 1 minut mai mult. Se răcește timp de 2 minute, apoi se bate cu un mixer electric până se omogenizează. Faceți o fantă de 1/2 inci în centrul inferior al fiecărui cupcake. Puneți umplutura de marshmallow într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund. Introduceți umplutura în fantele din cupcakes.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mediu pentru microunde și dați deoparte. Într-o cratiță mică, combinați crema și siropul de porumb. Gatiti la foc mediu doar pana la fierbere.
Se toarnă peste chipsurile de ciocolată și se amestecă până se omogenizează complet. Dacă nu este complet neted, cuptor cu microunde pe Setare medie (50% putere) timp de 2 minute. Se răcește până când amestecul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Scufundați blaturile de cupcake în amestecul de ciocolată. Dacă este necesar, folosiți un cuțit pentru a netezi vârfurile.
Așezați cupcakes-urile într-o altă căptușeală de hârtie și lăsați ciocolata să se întărească puțin. Puneți glazura de vanilie într-o pungă de patiserie umplută cu un vârf rotund mic. Trageți o linie de bucle mici în centrul fiecărui cupcake. Lăsați amestecul de ciocolată să se stabilească.