Cum sărbătorim toamna (și a pentru varză și mere fierte cu cidru)
Cum sărbătorim toamna (și pentru varză și mere fierte cu cidru) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, varză, mere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pui fiert cu cidru cu mere și Kale, Fazan fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere, și Pui fiert cu cidru cu mere, slănină și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ghee-ul într-o tigaie mare (12 inci) la foc moderat, apoi aruncați ceapa feliată. Se prăjește până devine translucid și puțin caramelizat la margini, 6 până la 8 minute. Se amestecă merele și se prăjește până se parfumează, încă 2 până la 3 minute. Reduceți focul la mediu, aruncați varza tocată, amestecați bine pentru a aduce merele și ceapa la suprafață și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Se toarnă cidru în varză și mere și se aruncă frunza de dafin. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 30 până la 35 de minute sau până când varza și merele se înmoaie și lichidul este în mare parte evaporat.
Presărați vasul cu sare de mare și amestecați oțetul de mere. Continuați să gătiți la foc mediu încă 2 până la 3 minute, apoi serviți.