Cum se face supă de tăiței de pui de casă

Cum se face supă de tăiței de pui de casă
Cum să faci supă de tăiței de pui de casă ar putea fi doar supa pe care o cauți. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de țelină, unt, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cum se face cea mai bună supă de tăiței de pui, MYOTO-asigurați-vă propria scoate: Thai supa de taitei de pui, și Supă De Tăiței De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare de supă la foc mediu. Se amestecă morcovul, ceapa, țelina, sarea și cimbrul proaspăt. Se amestecă grăsimea de pui; gătiți și amestecați până când ceapa devine moale și translucidă, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se amestecă bulionul de pui prăjit și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
BulionBulion
3
Condimentează după gust cu sare, dacă este necesar; amestecați tăiței de ou și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
SareSare
4
Se amestecă carnea de piept de pui gătită și se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează cu piper cayenne, sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui GătitPiept De Pui Gătit
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
CarneCarne
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista