Cum se face pâine de bere fără frământare

Nevoie de un pâine vegană? Cum să faci pâine de bere fără frământare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 268 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1029 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, apă caldă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread – puteți face pâine de bere acasă cu take alike, Pâine de ovăz fără frământare, și Fără Pâine Frământată.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia, 1/2 cană de făină și apă caldă într-un bol mare. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute.
Amestecați berea, făina rămasă și sarea în castron.
Se amestecă până când toată făina este încorporată și formează un aluat lipicios gros care se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 2 ore, până la dublarea dimensiunii.
Răzuiți tot aluatul din vas cu o spatulă de cauciuc și așezați-l pe o suprafață bine făinată. Făinați Generos partea superioară a aluatului și formați-o într-o formă de pâine.
Presărați o foaie de copt cu făină de porumb.
Transferați pâinea pe foaia de copt și presărați blatul cu făină. Acoperiți ușor cu un prosop și lăsați să crească timp de 30-40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați o tigaie mică cu apă caldă pe un suport inferior pentru a umezi cuptorul.
Slash o fantă lungă în partea de sus a pâinii cu un cuțit ascuțit sau aparat de ras.
Așezați foaia de copt pe suportul de deasupra tăvii cu apă caldă din cuptor.
Coaceți timp de 35 de minute, până când pâinea se rumeneste.
Transferați într-un suport de răcire.
Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia și servi.