Cum se face plăcinta Tamale
Cum se face Tamale Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 976 calorii, 47G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4248 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de lapte, sare, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este mare. Rețete similare includ Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Cum se face plăcinta Tamale, și Mama ' s Tamale Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați o caserolă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand carnea incepe sa se rumeneasca si elibereaza sucuri, aproximativ 5 minute.
Reduceți căldura la mediu și amestecați ardeii poblano, sarea, salsa, oregano și pudra chipotle; gătiți și amestecați până când carnea de vită condimentată este sfărâmicioasă și nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Se amestecă un pachet de amestec de brioșă de porumb într-un castron mare cu 1 ou și 1/3 cană de lapte.
Bateți pentru a combina. Într-un castron mare separat, amestecați al doilea pachet de amestec de brioșe de porumb cu 1 ou, 1/3 cană de lapte și jumătate din brânzeturile Cheddar și Monterey Jack.
Întindeți amestecul de brioșe de porumb pregătit fără brânză în vasul de copt pregătit.
Presărați porumb peste amestecul de brioșe, urmat de jumătate rămasă din brânzeturi, apoi amestecul de vită.
Lingurați amestecul de brioșe de porumb cu brânză deasupra cărnii de vită și întindeți cu grijă deasupra cu o furculiță, lăsând aproximativ o jumătate de centimetru de marginile tigaiei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50-60 de minute, până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.