Cum se face oala sub presiune Chili de carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 408 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, chimen măcinat, chipsuri de porumb măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 23 de fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Oala Sub Presiune Carne De Vită Chili, Cum se face mere într-un aragaz sub presiune, și Cum se face sosul de pere într-un aragaz sub presiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Condimentați carnea de vită generos cu sare și piper negru; puneți carnea în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă pe farfurie și se lasă deoparte.
3
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mic în oala unui aragaz sub presiune. Se amestecă ceapa și usturoiul în oală; gătiți până aproape translucid, 4 până la 6 minute. Se amestecă praful ancho chile, boia de ardei, chimenul, ardeiul negru, pudra Chipotle chile, ardeiul cayenne și oregano; gătiți până la parfum, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Adăugați roșii tăiate cubulețe, carne de vită și apă; amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Blocați capacul aragazului sub presiune. Creșteți căldura la mare și aduceți la presiune maximă. Reduceți căldura la scăzut pentru a menține presiunea; gătiți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute. Asigurați-vă că presiunea este complet eliberată și scoateți capacul.
7
Întoarceți oala sub presiune neacoperită la arzător la foc mare. Se amestecă chipsurile de porumb și se aduce la fierbere; gatiti timp de 5 minute.