Cum se face Manicotti de curcan

Cum se face Manicotti de curcan
Cum se face Manicotti de curcan necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sos marinara, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Manicotti umpluți – la fel ca mama obișnuia să facă, Manicotti Cu Spanac Înainte, și Manicotti Cu Spanac Înainte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți bine 2 ouă, făină, sare și 1/2 linguriță de ulei de măsline împreună într-un castron pentru a face un aluat foarte neted. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați aluatul timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
3
Se amestecă curcanul, brânza ricotta, 1 ou, 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano, brânză mozzarella, maghiran, fulgi de ardei roșu și pătrunjel Italian într-un castron până se combină bine. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
MaghiranMaghiran
BrânzăBrânză
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și periați generos cu 1 linguriță de ulei de măsline sau după cum este necesar. Rotiți aproximativ 1/4 cană de aluat în fundul tigaiei și înclinați pentru a forma o clătită subțire care acoperă fundul tigaiei. Gatiti pana cand partea de jos a crepului este uscata, 60 pana la 90 de secunde. Întoarceți crepa și gătiți până când cealaltă parte are pete mici rumenite, cu 60 până la 90 de secunde în plus. Repetați cu aluatul rămas pentru a face 6 clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați crepele pe o farfurie pe măsură ce le faceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
6
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos marinara în fundul unui vas de copt de 9x12 inci. Folosiți o perie pentru a întinde aproximativ 1/2 linguriță de ulei de măsline într-un strat subțire pe părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
Ulei De MăslineUlei De Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați o crep, cu gropița în jos, pe o suprafață de lucru; întindeți aproximativ 1/3 până la 1/2 cană de umplere pe crep într-o linie pe mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Rulați creponul peste umplutură și introduceți capetele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Așezați crepul umplut în vasul de copt. Repetați cu clătitele rămase și umplutura pentru a face 6 manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Întindeți restul de 1 cană de sos marinara pe manicotti într-o linie în mijlocul crepelor, acoperind mijlocul 1/3 din manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
ManicottiManicotti
CrepeCrepe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați cu 1/2 cană de brânză Parmigiano-Reggiano peste tot manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ManicottiManicotti
BrânzăBrânză
12
Stropiți manicotti cu 1 1/2 linguriță de ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Ulei De MăslineUlei De Măsline
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când manicotti sunt ușor rumenite și pufoase, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să stea 5 minute să se răcească.
15
Garnisiți cu 1/3 cană de brânză Parmigiano-Reggiano și 1 lingură de pătrunjel Italian înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista