Cum se face Hash de carne de vită Corned

Cum se face Hash de carne de vită Corned
Cum se face Hash de carne de vită Corned este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, cartofi, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Carne De Vită Hash, Carne De Vită Corned Hash-It-Out, și Carne De Vită Hash.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până aproape fraged, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge și se toacă fin.
3
Gătiti carnea de vită într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu până când grăsimea începe să se redea. Se amestecă ceapa verde, sarea și piperul în carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și untul; gătiți și amestecați până când untul se topește și usturoiul este parfumat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
5
Amestecați cartofii, salsa și un vârf de sare în amestecul de vită. Se amestecă amestecul în tigaie cu o spatulă și se împarte hash-ul în 4 secțiuni. Gatiti, fara agitare, pana cand se formeaza o crusta pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți secțiunile și gătiți până când se formează din nou o crustă pe fund, cu aproximativ 5 minute mai mult. Repetați procesul de gătit și flipping, flipping la fiecare 5 minute, până când hash-ul rămâne împreună și are o crustă aurie, de la 10 la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Carne De VităCarne De Vită
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista