Cum se fac biscuiți cu cremă

Cum se fac biscuiți cu cremă
Cum să faci biscuiți cu cremă ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 10 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, făină auto-crescătoare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), și Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor.

Instrucțiuni

1
Mutați un suport pentru cuptor în poziția enter a cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați făina cu auto-creștere și zahărul într-un bol de amestecare; amestecați smântâna până când aproape toată făina a fost încorporată și aluatul este umed și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CremăCremă
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și apăsați-l ușor într-un dreptunghi gros de aproximativ 1/2 inch. Folosiți un răzuitor de bancă pentru a ridica capetele aluatului și pliați aluatul în treimi. Apăsați din nou aluatul într-un dreptunghi gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
4
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 6x10 inci grosime de aproximativ 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Tăiați rondele din aluat folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci. Apăsați ușor resturile de aluat împreună într-un disc gros, întindeți grosimea de 1/2 inch și tăiați încă 3 biscuiți. Dacă rămâne aluat, apăsați-l ușor plat și tăiați încă un biscuit din aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
6
Aranjați biscuiții pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți blaturile de biscuiți cu generozitate cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți din nou biscuiții fierbinți cu unt topit și lăsați să stea 2 până la 3 minute să se răcească ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista