Cum se fac biscuiți cu cremă
Cum să faci biscuiți cu cremă ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 10 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, făină auto-crescătoare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), și Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor.
Instrucțiuni
Mutați un suport pentru cuptor în poziția enter a cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Combinați făina cu auto-creștere și zahărul într-un bol de amestecare; amestecați smântâna până când aproape toată făina a fost încorporată și aluatul este umed și lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și apăsați-l ușor într-un dreptunghi gros de aproximativ 1/2 inch. Folosiți un răzuitor de bancă pentru a ridica capetele aluatului și pliați aluatul în treimi. Apăsați din nou aluatul într-un dreptunghi gros.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 6x10 inci grosime de aproximativ 1/2 inci.
Tăiați rondele din aluat folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci. Apăsați ușor resturile de aluat împreună într-un disc gros, întindeți grosimea de 1/2 inch și tăiați încă 3 biscuiți. Dacă rămâne aluat, apăsați-l ușor plat și tăiați încă un biscuit din aluatul rămas.
Aranjați biscuiții pe foaia de copt pregătită.
Ungeți blaturile de biscuiți cu generozitate cu unt topit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ungeți din nou biscuiții fierbinți cu unt topit și lăsați să stea 2 până la 3 minute să se răcească ușor înainte de servire.