Cullen Skink
Cullen Skink ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 281 de calorii, 31 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 3,43 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 47 de bucătari și bucătari. Un amestec de lapte, pătrunjel, fileuri de eglefin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană. Cu un scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cullen Skink - Supă de eglefin și cartofi afumat scoțian și Cullen Skink - Supă de eglefin și cartofi afumat scoțian.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați eglefinul și laptele. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute, sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Când peștele este gata, scoateți-l cu o lingură cu șuruburi și lăsați-l deoparte într-un castron.
Adăugați cartofii și ceapa în lapte și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați conținutul tigaii într-un blender, în șarje dacă este necesar, și amestecați până la omogenizare și cremoasă. Întoarceți-vă în tigaie și fulgi peștele în supă.
Se încălzește ușor, nu se fierbe.
Serviți imediat. Se condimenteaza cu piper si se orneaza cu patrunjel dupa gusturile individuale.