Cuișoare și ceapă roșie savurează
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Gustul de cuișoare și ceapă roșie ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, sare și piper, ruby port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă, și Gust De Ceapă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, gătiți ceapa în uleiul de măsline la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați cuișoarele, acoperiți și gătiți la foc mic până când ceapa este profund caramelizată pe fund, aproximativ 12 minute.
Adăugați portul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați siropul de arțar și scoateți-l de pe foc.
Scoateți și aruncați cuișoarele. Condimentați gustul cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Faceți înainte: gustul poate fi refrigerat până la 1 săptămână.