Cubanez Tras Carne De Porc Tortilla Plăcintă Cu Vioi Mango Salsa
Reteta Cubanez tras tortilla de porc plăcintă cu vioi Mango Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1223 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de friptură de umăr de porc, suc de lămâie, salsa de mango rapidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Aragaz lent Cubanez tras Tacos de porc cu salsa de ananas, Dr. Pepper a tras carne de porc cu salsa de Mango, și Crockpot BBQ bere tras Tacos de porc cu paie ceapa crocante și Mango Salsa.
Instrucțiuni
Clătiți friptura de porc.
Combinați sucul de portocale, sucul de lămâie și următoarele 6 ingrediente într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați friptură de porc și sigilați. Se răcește cel puțin 3 ore, întorcându-se ocazional.
Înveliți un cuptor olandez rezistent la cuptor cu spray de gătit.
Puneți carnea de porc în cuptorul olandez și turnați marinada peste carnea de porc.
Coaceți, acoperit, la 300 timp de 4 ore sau până când carnea se sfărâmă ușor cu 2 furci.
Scoateți carnea de porc din cuptor și răciți ușor. Tăiați carnea de porc și păstrați-o caldă.
Gatiti fasolea intr-o cratita mica la foc mediu pana se incalzeste bine; se scurge.
Așezați 1 cană de chipsuri de tortilla zdrobite pe fiecare farfurie de servire.
Strat fiecare cu 3/4 cană carne de porc mărunțită, 1/4 cană fasole neagră, 1/2 cană brânză mărunțită, 1/2 cană salsa de Mango Snappy și 1/4 cană smântână.
Se servește cu salsa rămasă.