Crăciun Fudge Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fudge Pops de Crăciun. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 22. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte evaporat, bețișoare de acadea de hârtie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crăciun Cookie Pops, Crăciun Elf Tort Pops, și Pom de Crăciun crispy pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie 11x7-inch (2-quart) vas de copt din sticlă sau 9-inch tigaie pătrat cu folie, extinderea folie 1 inch peste 2 laturi opuse ale tigaie; folie de grăsime cu unt.
Într-o cratiță grea de 3 litri, amestecați zahărul, laptele, untul, marshmallows și sarea.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 5 minute, amestecând constant. Reduceți căldura la minim. Se amestecă chipsurile de ciocolată și vanilia până când amestecul poate fi agitat neted.
Se toarnă în tigaie. Se presară imediat cu nonpareils. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Folosiți folie pentru a ridica fudge din tigaie. Cu tăietor de prăjituri în formă de pom de Crăciun de 2 inci, tăiați fudge. Introduceți 1 băț în partea de jos a fiecărui decupaj. Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de vanilie cu microunde și scurtare pe mediu (50%) 30 până la 45 de secunde; se amestecă până când chipsurile pot fi agitate netede.
Stropiți peste partea simplă a fudge.
Lăsați să stea până când este setat.