Crăciun Cookie Tăiat Outs

Crăciun Cookie tăiat Outs ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de extract de vanillan, unt, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Zahăr Tăiate, Fără Tăieturi De Prăjituri Cu Turtă Dulce, și Ciocolată Zahăr Cookie Cut-Out pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina, crema de tarter, bicarbonatul de sodiu, nucsoara si scortisoara intr-un bol; deoparte. Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare până se omogenizează.
Adăugați ouăle pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în vanilie cu ultimul ou.
Se amestecă în amestecul de făină până se încorporează. Acoperiți și refrigerați aluatul peste noapte.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 1/2 inch grosime.
Tăiați în forme cu tăietori de prăjituri de Crăciun.
Așezați cookie-urile la 1 inch distanță pe foi de cookie negrease.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt aurii, 8 până la 10 minute. Dacă folosiți tăietori care au anexe mici, cum ar fi picioarele de ren, reduceți timpul de coacere sau se vor găti prea mult.
Scoateți cookie-urile pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Bateți untul și zahărul cofetarilor cu un mixer electric într-un castron mare, amestecul va fi rigid.
Adăugați vanilia și amestecați încet în lapte puțin câte puțin până când se atinge o consistență de răspândire. Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește. Asigurați-vă că cookie-urile sunt complet reci înainte de îngheț.