Crutoane De Butternut
Crutoanele de Butternut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 196 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de Butternut cu crutoane de parmezan, Squash Butternut răspândit pe crutoane de brânză, și Squash Butternut răspândit pe crutoane de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor și se prăjesc. Puneți deoparte să se răcească ușor. Creșteți temperatura cuptorului la 45
Squash de movilă și șalot în centrul unei foi de copt cu margini.
Bateți împreună sarea și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Se toarnă peste squash și șalotă și se aruncă pentru a acoperi.
Întindeți legumele într-un singur strat pe foaie, folosind 2 foi, dacă este necesar.
Prăjiți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie când este străpuns. Agitați foaia la jumătatea gătitului. Aruncați dovleceii calzi într-un bol cu crutoane rezervate și salvie.
Se întinde pe un platou încălzit și se acoperă pentru a se menține cald până este gata de servit.