Crustă De Plăcintă De Casă
Crusta de plăcintă de casă ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ușor lingură făină în ceașcă de măsurare uscată; nivel cu cuțit.
Combinați făina și sarea într-un bol mediu.
Tăiați untul și scurtați-l cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Combinați 3 linguri de apă și suc.
Presărați suprafața amestecului de făină cu amestec de apă, 1 lingură la un moment dat; aruncați cu o furculiță până când este umed. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 32
Desfaceți și așezați aluatul răcit pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți aluatul într-un cerc de 11 inci. Montați aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Îndoiți marginile sub; flaut.