Crupe de cârnați picante ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 722 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți unt, grâu obișnuit, sos fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați și ouă, Crupe cu cârnați, și Caserola cu crupe și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un aragaz lent de 4 litri. Se amestecă cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
* Acoperiți și gătiți la scăzut 4 1/2 ore sau până se îngroașă, amestecând o dată după 3 ore. Se amestecă untul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3
Sfat pentru înlocuirea cârnaților: folosiți cârnați andouille sau cârnați afumați obișnuiți dacă vi se pare prea picant cârnații afumați fierbinți.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.