Crupe de brânză de hrean cu Confetti de ardei poblano prăjiți și ceapă roșie

Crupe de brânză de hrean cu Confetti de ardei poblano prăjiți și ceapă roșie
Rețeta de brânză de hrean cu Confetti de ardei poblano prăjiți și ceapă roșie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 187 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte, sare și piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crupe Cu Porumb La Grătar, Ceapă, Ardei Și Brânză Cheddar, Pui Sriracha picant peste brânză de capră și grâu Poblano prăjit + un cadou, și Sandviș cu brânză la grătar de vită prăjită cu ceapă caramelizată, ardei și hrean.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele, sarea și piperul la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă în grâu și se amestecă energic pentru a se amesteca. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți, amestecând la fiecare 1 până la 2 minute până se îngroașă, aproximativ 40 până la 45 de minute, adăugând mai mult lichid (apă sau lapte) după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Între timp, încălziți broilerul (sau grătarul cu flacără) la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați ardeii direct sub broilerul fierbinte (sau pe flăcările fierbinți) și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când se înfundă și se înnegrește pe toate suprafețele, aproximativ 3 până la 5 minute pentru fiecare suprafață expusă; se lasă deoparte să se răcească. Odată răcit, treceți ardeii sub un curent de apă rece și scoateți pielea înnegrită, semințele și tulpina și aruncați. Stivați carnea de ardei prăjită și tăiați-o în fâșii subțiri, de 1/4 inci lățime, de 2 inci lungime; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
7
Pentru a termina, amestecați brânza în grăsimile fierte până se topesc. Îndoiți ușor hreanul, ardeiul prăjit și ceapa saut. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe FierteCrupe Fierte
HreanHrean
CondimenteCondimente
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
PiperPiper
8
Serviți imediat sau păstrați la cald până la 3 ore pe o baie de apă care fierbe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Din cartea de bucate Southern Farmers Market de Holly Herrick. Text 2009 Holly Herrick; fotografii 2009 Rick McKee. Retipărit cu permisiunea lui Gibbs Smith.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista