Crupe de brânză de hrean cu Confetti de ardei poblano prăjiți și ceapă roșie
Rețeta de brânză de hrean cu Confetti de ardei poblano prăjiți și ceapă roșie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 187 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lapte, sare și piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crupe Cu Porumb La Grătar, Ceapă, Ardei Și Brânză Cheddar, Pui Sriracha picant peste brânză de capră și grâu Poblano prăjit + un cadou, și Sandviș cu brânză la grătar de vită prăjită cu ceapă caramelizată, ardei și hrean.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele, sarea și piperul la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă în grâu și se amestecă energic pentru a se amesteca. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți, amestecând la fiecare 1 până la 2 minute până se îngroașă, aproximativ 40 până la 45 de minute, adăugând mai mult lichid (apă sau lapte) după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Între timp, încălziți broilerul (sau grătarul cu flacără) la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
4
Așezați ardeii direct sub broilerul fierbinte (sau pe flăcările fierbinți) și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când se înfundă și se înnegrește pe toate suprafețele, aproximativ 3 până la 5 minute pentru fiecare suprafață expusă; se lasă deoparte să se răcească. Odată răcit, treceți ardeii sub un curent de apă rece și scoateți pielea înnegrită, semințele și tulpina și aruncați. Stivați carnea de ardei prăjită și tăiați-o în fâșii subțiri, de 1/4 inci lățime, de 2 inci lungime; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Piper
Semințe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
5
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa, sarea și piperul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ceapă
Sare
7
Pentru a termina, amestecați brânza în grăsimile fierte până se topesc. Îndoiți ușor hreanul, ardeiul prăjit și ceapa saut. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe Fierte
Hrean
Condimente
Brânză
Ceapă
Piper
8
Serviți imediat sau păstrați la cald până la 3 ore pe o baie de apă care fierbe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Din cartea de bucate Southern Farmers Market de Holly Herrick. Text 2009 Holly Herrick; fotografii 2009 Rick McKee. Retipărit cu permisiunea lui Gibbs Smith.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Von câștigătoare câștigurile Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.