Crupe, Brânză Și Ceapă Souffl

Crupe, Brânză Și Ceapă Souffl
Rețeta de crupe, brânză și suc de ceapă ar putea satisface pofta ta sudică în jur 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 346 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, ouă, brânză de piper monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Crupe, brânză și ceapă souffl, Souffles de grâu și brânză, și Crupe Căzute Souffl Cu Roșii Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista