Crumble De Pere De Caramel De 5 Minute

Crumble De Pere De Caramel De 5 Minute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați 5 minute Caramel Pear Crumble. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping de înghețată cu caramel, pere în suc, prăjituri masticabile umplute cu smochine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caramel Pere Crumble, Caramel-Pere Crumble, și Tort de crumble cu pere de caramel Super ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți perele uniform în patru boluri de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu topping de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
3
Se acoperă cu fursecuri și topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista