Crumble de mere și caramele la cuptor

Crumble de mere și caramele la cuptor
Crumble de mere și caramele coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. 245 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stafide, migdale, făină și zahăr muscovado. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Caramele De Mere Se Sfărâmă, Felii De Mere Coapte Cu Unt De Arahide Se Sfărâmă, și Crumble De Mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți totul pentru stratul de mere, cu excepția sucului de lămâie și a merelor, într-un castron și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut până când untul s-a topit și zahărul este siropos. Aruncați merele și sucul de lămâie, apoi lingurați într-un vas mediu de copt, asigurându-vă că fructele uscate sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Frecați făina și untul împreună, mai întâi în firimituri fine, apoi continuați până când amestecul formează aglomerări mai mari, un pic ca un aluat dur de biscuiți. Se amestecă zahărul, ovăzul și migdalele. Se împrăștie peste fructe, apoi se acoperă cu folie și se coace timp de 1 oră, îndepărtând folia pentru ultimele 30 de minute, până devin aurii și clocotesc. Odihnește-te 10 minute, apoi servește cu cremă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Crumble funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista