Crostini Napolitani
Napolitan Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 255 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână hamsie, ulei de măsline extravirgin, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani), Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), și Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui).
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătate prin miez și strângeți ușor pentru a extrage semințele și sucul. Tăiați miezul. Tăiați roșiile în bucăți de jumătate de centimetru și aruncați-le într-un castron cu oregano, sare și piper. Preîncălziți cuptorul la 450. Ungeți o tigaie mare de prăjire. Aranjați feliile de pâine pe tigaie. Prăjiți pâinea 5 minute.
Scoateți tigaia din cuptor, dar lăsați-o pornită.
Așezați o felie de mozzarella deasupra fiecărei bucăți de pâine și apoi o hamsie. Lingurați puțin din roșie pe fiecare.
Stropiți cu câteva picături de ulei de măsline extravirgin. Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită.