Crostini de sfeclă prăjită cu flori de dovlecel
Rețeta Crostini de sfeclă prăjită cu flori de dovlecei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sfeclă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Crostini De Sfeclă Prăjită, Crostini De Sfeclă Prăjită Festivă, și Crostini de sfeclă prăjită și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înfășurați ușor sfecla în folie și prăjiți-o timp de aproximativ 1 oră sau până se înmoaie.
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați sfecla și tăiați-le în zaruri de 1/2 inch.
Combinați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline, oțetul, rozmarinul, ardeiul roșu zdrobit și un vârf generos de sare și piper negru.
Încălziți o tigaie pentru grătar. Periați ușor pâinea pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și grătiți până când sunt crocante și aurii. Îndoiți florile de dovlecel în amestecul de sfeclă, împărțiți uniform între feliile de pâine la grătar și serviți.