Crostini de fasole albă cu castraveți picante ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baghetă groasă, oțet de vin, castraveți europeni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crostini De Fasole Albă, Crostini de anghinare proaspătă și fasole albă, și Kale, Fasole Albă Și Prosciutto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o cratiță medie și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cei 2 căței de usturoi întregi, crenguțele de cimbru și frunza de dafin și aduceți la foc mic la foc moderat. Acoperiți parțial și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
3
Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați fasolea, usturoiul și lichidul de gătit într-un robot de bucătărie și piure. Apăsați piureul printr-o strecurătoare grosieră într-un bol. Se amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie și se condimentează cu sare de masă și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți feliile de castraveți într-un vas mare de copt din sticlă. Într-un castron, combinați usturoiul tocat cu oțetul, zahărul, sarea kosher și ardeiul roșu zdrobit; se amestecă pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie Piper
(fie Fie Obișnuit)
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă pansamentul peste castravete și se aruncă. Se dă la frigider timp de 1 până la 2 ore, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
7
Chiar înainte de servire, întindeți fiecare felie de pâine prăjită cu piure de fasole albă și deasupra cu felii de castraveți. Aranjați crostini pe un platou și serviți.