Crostini Cu Piept De Rață Și Gem De Ceapă Roșie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crostini cu piept de rață și gem de ceapă roșie. Această rețetă face 30 de porții cu 165 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Food52. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crostini de usturoi cu Brie și gem dulce și picant de roșii, Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, și Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.